Job 19 van 60


Report this listing

Solliciteren



Cuisinier | mission interim | Bruxelles


Functie

  • Préparer des plats de haute qualité en suivant les recettes établies.
  • Assurer le respect des normes d'hygiène et de sécurité alimentaire.
  • Collaborer avec l'équipe de sicine pou assurer une coordination fluide.
  • -> En tant que cuisnier, vous serez responsable de la préparation de plats délicieux et de garantire le respect des normes d'hygiènes:

Jouw profiel

  • Diplômé en tant que cuisinier.
  • Expérience avérée en tant que cuisinier dans des hôtels ou grand restaurant.
  • Connaissance appronfondie des techniques culinaires et des normes d'hygiène.
  • Capacité à travailler efficacement sous pression.
  • Esprit d'éuqipe et excellentes compétences en communication.
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Gerechten bereiden: Thais
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen

Aanbod

Mission intérim et/ou flexijob
Salaire: 15.6668€/heures
Transport en fonction de la CP302
Chèques repas de 6€

Mission:

Le vendredi 19 avril 2024

Solliciteren

323 JETTE
+32 (0)2 612 13 90

Solliciteren